Laulutunnit

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, tervetuloa laulutunnille!

LAULUTUNNIT

Väsyykö äänesi puhuessa tai laulaessa? Kiristääkö kurkkua tai katkeileeko äänesi tai onko korkeat äänet sinulle vaikeita?  Vai kaipaatko uutta harrastusta tai onko aiemmin aloitettu harrastus jostain syystä jäänyt? Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, joten tervetuloa laulutunnille! Olet tervetullut omine tavoitteinesi, oli toiveenasi sitten laulaa omaksi iloksesi tai tähdätä ammattilaulajaksi. Etsitään sinun oma äänesi, raivataan esteitä helpomman äänenkäytön tieltä ja nautitaan laulamisen riemusta. Tunneillani saat yksilöllistä opetusta, lähde rohkeasti kokeilemaan!

Tunnit on mahdollista saada myös videoyhteyden kautta, mikäli et pääse työhuoneelleni. Jos taas et halua opiskella laulua yksin, voit tulla myös ystäväsi kanssa paritunnille tai useamman ystäväsi kanssa ryhmätunnille!

Minulla on vuosien kokemus erilaisista oppilaista ja minusta saat omistautuneen opettajan, joka huomioi juuri sinun äänesi, sen eri puolet ja haasteet. Teen yksilöllisen suunnitelman laulutaitosi edistämiseksi. Olen klassisen laulun opettaja, joten tunneillani tekniikka painottuu klassiseen laulutapaan. Valitaan laulut yhdessä toiveidesi mukaan!

Mikäli haluat valmennusta jotain yksittäistä tilannetta varten, kysy apua rohkeasti. Voi olla, että esiinnyt jonkun ystävän häissä tai läheisen hautajaisissa ja kaipaat harjoitusta siihen haluamatta sitoutua tunteihin pidemmäksi aikaa. Tai olette ystäväporukan kanssa yllättämässä jonkun yhteislauluesityksellä. Ammattilaisena harjoitutan teille toivomanne laulun niin, että teillä kaikilla on varma olo sen esittämisestä. Mitä apua laulamiseen ikinä toivotkaan, se ei ole liian pieni siihen, etteikö valmennusta kannattaisi pyytää.

Laulutunnit muuttuvat syksyllä 2021 lukukausiopetukseksi. Mikäli kuitenkin tarvitset opetusta vain yksittäisiä kertoja, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tuntimahdollisuudesta! Huomioithan, että tutustumistunti on edullinen ja sitouttamaton tapa kokeilla, onko opetustyylini sinulle sopiva.

Tutustu hinnastoon ja varaa omat tuntisi sähköpostilla info@maijaniskakangas.fi tai yhteystietolomakkeen kautta!

Tutustu myös alla oleviin laulutuntien ehtoihin, niin tiedät yritykseni käytännöt!

Laulutuntien sopimusehdot

 • Tulethan tunnille vain terveenä.
 • Tunnin voi varata tekstiviestillä, somen yksityisviestillä, sähköpostilla tai nettisivujen yhteydenottolomakkeella kautta.
 • Lukukausioppilaalla on oikeus saada 16 opetustuntia syksyn aikana, kerran viikossa. Mikäli tämä määrä ei täyty syksyllä 2021 viikkoon 50 mennessä oppilaan omista poissaoloista johtuen, tunnit katsotaan käytetyksi. Sitouduthan siis osallistumaan tunnille säännöllisesti! Koulujen syysloma on otettu tuntimäärässä huomioon.
 • Yksittäisen tunnin varanut asiakas voi peruuttaa tai siirtää tunnin viimeistään sovittua tuntia edeltävänä päivänä klo 15 mennessä, muuten tunti laskutetaan. 
 • Mikäli opettaja sairastuu, hän korvaa menetetyn tunnin myöhempänä ajankohtana.
 • Etätunneilla oppilas soittaa tunnin alkamishetkellä opettajalle sovitun videopalvelun kautta. Opettaja ei soita sinulle päin, vaan vastuu tunnille osallistumisesta on oppilaalla.
 • Kaikki tunnit maksetaan laskulla. Laskun maksuaika on seitsemän vuorokautta. Laukukausipaketin voi maksaa 1-3 erässä.
 • Tuntipaketin ostaminen on sitova, eikä sitä voi perua kesken paketin. Tulethan siis ensin tutustumistunnille, niin tiedät, onko opetustyylini sinulle sopiva.
 • Syksyn 2021 lukukausi alkaa viimeistään viikolla 33 ja päättyy viikolla 50. Tunnit voi aloittaa jo viikosta 30 alkaen.
 • Voit itse valita tunneilla laulettavat laulut itse tai ne voidaan valita yhdessä. Tuothan minulle tullessasi nuottikopiot säestystä varten. Jos et löydä nuotteja, olethan yhteydessä.
 • Tullessasi tunnille pyydän sinulta yhteystiedot asiakasrekisteriä ja laskutusta varten. Tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille!
 • Lauletaan yhdessä ilolla ja riemulla!

ITSEOPISKELU

Jos haluat opiskella laulamista ensin itseksesi, itseopiskelupaketti on sinua varten! Saat edullisesti ensikosketuksen laulamiseen ja tekniikan opiskeluun opetusvideoiden avulla. Samalla nautitaan laulamisen riemusta. Itseopiskelupaketissa olevat laulut ovat suomalaisia kansanlauluja, joten ne oppii helposti. Paketin mukana tulee myös säestysraidat jokaiseen lauluun kahdessa eri sävellajissa. Poimi niistä omalle äänialallesi sopivampi ja harjoittele!

OPPILAIDEN PALAUTETTA:

”Halusin oppia laulamaan, ja sain vinkin kääntyä Maijan puoleen. En ole juuri uskaltanut muiden kuullen laulaa, ja olin kauhusta kankeana menossa ekalle laulutunnille. Heti alusta asti tulikin olo, että saan Maijan edessä laulaa vapaasti ihan niillä eväillä ja taidoilla mitä on. Pikkuhiljaa sitten etsitään väylää omalle äänelle ja rakennetaan laulua rennoksi ja kestäväksi. 

Tykkään Maijan mukavan kuvailevasta ja inspiroivasta opetustyylistä. Maija on todella kannustava ja rohkaiseva opettaja, joka antaa myös tarvittavan rakentavan palautteen. Koen, että olen suhteellisen lyhyessä ajassa oppinut paljon ja edennyt oman äänen etsinnässä. Olen todella tyytyväinen opetukseen ja suosittelen lämpimästi Maijaa muillekin laulamisesta kiinnostuneille.”
– Johanna

”Maija on positiivinen ja kannustava opettaja. Hän keksii oivallisia mielikuvia, joilla äänen saa soimaan. Tunnit ovat miellyttäviä ja kokonaisvaltaisia kokemuksia. Maijan opetuksessa ei harjoitella pelkästään laulua, vaan työstetään mieltä, pusketaan rajoja, opetellaan joustoa ja luottamista sekä soidaan heleästi. Ääniharjoitukset ovat monipuolisia ja kehittymisen huomaa myös itse. Etälaulutunnit sopivat aikatauluuni erinomaisesti ja tuntien aloittaminen on ollut yksi parhaista päätöksistäni.”
– Ulla-Maija

Share:
Copyright 2019 - Maija Niskakangas