Laulutunnit

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, tervetuloa laulutunnille!

LAULUTUNNIT

Väsyykö äänesi puhuessa tai laulaessa? Kiristääkö kurkkua tai katkeileeko äänesi tai onko korkeat äänet sinulle vaikeita?  Vai kaipaatko uutta harrastusta tai onko aiemmin aloitettu harrastus jostain syystä jäänyt? Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, joten tervetuloa laulutunnille! Olet tervetullut omine tavoitteinesi, oli toiveenasi sitten laulaa omaksi iloksesi tai tähdätä ammattilaulajaksi. Etsitään sinun oma äänesi, raivataan esteitä helpomman äänenkäytön tieltä ja nautitaan laulamisen riemusta. Tunneillani saat yksilöllistä opetusta, lähde rohkeasti kokeilemaan!

Tunnit on mahdollista saada myös videoyhteyden kautta, mikäli et pääse työhuoneelleni. Jos taas et halua opiskella laulua yksin, voit tulla myös ystäväsi kanssa paritunnille tai useamman ystäväsi kanssa ryhmätunnille!

Minulla on vuosien kokemus erilaisista oppilaista ja minusta saat omistautuneen opettajan, joka huomioi juuri sinun äänesi, sen eri puolet ja haasteet. Teen yksilöllisen suunnitelman laulutaitosi edistämiseksi. Olen klassisen laulun opettaja, joten tunneillani tekniikka painottuu klassiseen laulutapaan. Valitaan laulut yhdessä toiveidesi mukaan!

Tutustu hinnastoon ja varaa omat tuntisi sähköpostilla info@maijaniskakangas.fi, puhelimitse 040 5068917 tai yhteystietolomakkeen kautta!

Laulutuntien sopimusehdot

Varaathan tunnit viestillä tai sähköpostilla tai edellisen laulutunnin yhteydessä. Kun tunti on varattu, sen voi peruuttaa tai siirtää viimeistään sovittua tuntia edeltävänä päivänä klo 15 mennessä, muuten tunti laskutetaan tai katsotaan paketista käytetyksi. Ethän tule tunnille sairaana!

  • Mikäli itse sairastun, pidän menetetyn tunnin sinulle myöhemmin.
  • Kaikki tunnit maksetaan laskulla. Laskun maksuaika on seitsemän vuorokautta. 10 kerran tuntipaketin voi maksaa 1-2 erässä ja lukukausipaketin maksimissaan kolmessa erässä.
  • Tuntipaketin ostaminen on sitova, eikä sitä voi perua kesken paketin. Tulethan siis ensin tutustumistunnille, niin tiedät, onko opetustyylini sinulle sopiva.
  • 10 kerran tuntipaketit tulee käyttää 5 kuukauden sisällä. Lukukausipaketit on tarkoitettu tammi-kesäkuu ja elo-joulukuu välisille ajoille. Tarvittaessa sopimuksen mukaan.
  • Voit valita tunneilla laulettavat laulut itse tai ne voidaan valita yhdessä. Tuothan minulle tullessasi nuottikopiot säestystä varten. Jos et löydä nuotteja, olethan yhteydessä.
  • Tullessasi tunnille pyydän sinulta yhteystiedot asiakasrekisteriä ja laskutusta varten. Tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille!

ITSEOPISKELU

Jos haluat opiskella laulamista ensin itseksesi, itseopiskelupaketti on sinua varten! Saat edullisesti ensikosketuksen laulamiseen ja tekniikan opiskeluun opetusvideoiden avulla. Samalla nautitaan laulamisen riemusta. Itseopiskelupaketissa olevat laulut ovat suomalaisia kansanlauluja, joten ne oppii helposti. Paketin mukana tulee myös säestysraidat jokaiseen lauluun kahdessa eri sävellajissa. Poimi niistä omalle äänialallesi sopivampi ja harjoittele!

Share:
Copyright 2019 - Maija Niskakangas