Esiintymiset

Onko sinulla tulossa juhlat, mutta esiintyjä puuttuu?

Olen mezzosopraano Maija Niskakangas. Valmistuin Savonia-AMK:sta vuonna 2011 laulupedagogiksi pääaineenani klassinen laulu.  Opettajinani ovat toimineet mm. Seija Nylund ja Marjatta Airas. Valmistumiseni jälkeen olen jatkanut lauluopintojani Marjut Hannulan opissa. Parhaillaan valmistaudun laulun A-tutkintoon.

Opinnäytetyönäni tein näyttämöllisen musikaalikonsertin sekä lauloin opiskelijaproduktiossa Hannun pääroolin oopperassa Hannu ja Kerttu. Olen opettanut vuosien aikana lukuisia oppilaita, ja tehnyt esiintymiskeikkoja ympäri maata teini-ikäisestä asti. Olen myös luonut konserttikokonaisuuksia ja laulanut solistina eri kuoroprojekteissa.

Mikä tahansa tapahtuma tai perhejuhla sinulle onkaan tulossa, hyvin laadittu musiikkiesitys nostaa sen uudelle tasolle. Mikäli laulutapani miellyttää sinua, olethan yhteydessä, niin mietitään mitkä laulut sopivat omaan tilanteeseesi. Ohjelmisto-osaamiseni painottuu klassiseen musiikkiin, mutta kuuntelen mielelläni toiveitasi. Teen toivelauluistasi omalle äänelleni sopivat versiot. Tarvittaessa voin myös hoitaa pianosäestykset yhteislauluissa tai soittaa taustamusiikkia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous!

Jotta tiedät miltä kuulostan, alla on näytevideo tutusta Romanssi -kappaleesta. Muita lauluvideoita löytyy IGTV:stä tililtäni maija.niskakangas

Share:
Copyright 2019 - Maija Niskakangas