Esiintymiset

Onko sinulla tulossa juhlat, mutta esiintyjä puuttuu?

LAULAJA JUHLAASI

Mikä tahansa tapahtuma tai perhejuhla sinulle onkaan tulossa, hyvin laadittu musiikkiesitys nostaa sen uudelle tasolle. Mikäli laulutapani miellyttää sinua, olethan yhteydessä, niin mietitään mitkä laulut sopivat omaan tilanteeseesi. Ohjelmisto-osaamiseni painottuu klassiseen musiikkiin, mutta kuuntelen mielelläni toiveitasi. Teen toivelauluistasi omalle äänelleni sopivat versiot. Tarvittaessa voin myös hoitaa pianosäestykset yhteislauluissa tai soittaa taustamusiikkia. Mikäli haluat juhlaasi videolta nähtävän ja kuultavan esityksen, myös se onnistuu!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous!

Jotta tiedät miltä kuulostan, katso ja kuuntele sivun alaosasta näytevideot! Muita lauluvideoita löytyy myös IGTV:stä tililtäni maija.niskakangas sekä Facebookista!

 

ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA:

Maijan laulama laulu häissämme oli aivan ihana! Huippua oli myös se, kun haluasimme esitykseen mukaan jollain tapaa myös viulun, niin Maija otti heti toiveemme huomioon ja itse kirjoitti nuotit viulullekin. Olimme kyllä enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen!”

”Maija on erittäin toivottu ja pidetty laulaja sukumme tilaisuuksissa aina hautajaisista syntymäpäiväjuhluin. Lisäksi olen tilannut ja saanut Maijalta Top10-listan omista suosikkilauluistani. Pidän kovasti myös Maijan tavasta tulkita näitä lauluja omalla, persoonallisella tavallaan. Maijalla on laaja-alaista osaamista ja kerrassaan upea ääni! Ja ihmisenä hän on todella mukava! Suosittelen lämpimästi!”

”Maija lauloi syntymäpäivilläni, ja veljeni valitsemat laulut Maija tulkitsi koskettavalla tavalla. Laulut loivat intiimin tunnelman, joka on jäänyt kaikille erityisesti mieleen.”

”Haluan kiittää lämpimästi Maija Niskakangasta ja antaa palautetta hänen kauniista laulu- ja pianoesityksistään isäni hautajaisissa tammikuussa 2020. Maija loi kirkossa pysäyttävän tunnelman laulaessaan kaksi laulua, joista toinen oli Caccinin Ave Maria. Muistotilaisuudessa, jossa oli 80 henkeä hän säesti kaikki eistykset ja esitti vielä Lasse Mårtensonin Myrskyluodon Maijan. Hänen esityksensä sekä kirkossa että muistotilaisuudessa juhlistivat tilaisuuksia arvokkaasti ja tunnelmallisesti.”

”Tilasimme syntymäpäivälaulut (videoituna) ja yllätimme sukulaisemme keskelle koronaeristystä ajoittunutta juhlapäivää. Valitsimme hänen mielikappaleensa ja palautteen perusteella onnistuimme antamaan juuri oikean… Henkilökohtaisen ja mieliinpainuvan lahjan.”

KUKA OLEN?

Olen mezzosopraano Maija Niskakangas. Valmistuin Savonia-AMK:sta vuonna 2011 laulupedagogiksi pääaineenani klassinen laulu.  Opettajinani ovat toimineet mm. Seija Nylund ja Marjatta Airas. Valmistumiseni jälkeen olen jatkanut lauluopintojani Marjut Hannulan opissa.

Opinnäytetyönäni tein näyttämöllisen musikaalikonsertin sekä lauloin opiskelijaproduktiossa Hannun pääroolin oopperassa Hannu ja Kerttu. Olen opettanut vuosien aikana lukuisia oppilaita, ja tehnyt esiintymiskeikkoja ympäri maata teini-ikäisestä asti. Olen myös luonut konserttikokonaisuuksia ja laulanut solistina eri kuoroprojekteissa.

 

 

Share:
Copyright 2019 - Maija Niskakangas